Loading...

Disse betingelser gælder for:

PC undervisning, en del af :
Odsherred-regnskab.dk(CVR 26870356) herefter kaldet Virksomheden.

Husk du ALTID er 14 dages fortrydelsesret ved e-handel.

Aflysning : 

Ønsker du af aflyse et kursus, så send venligst en mail til . mail@odsherred-regnskab.dk
Odsherred regnskab forbeholder sig ret til at aflyse , hvis der er mindre end 4 tilmeldte.Alle kursister får direkte besked ved aflysning.
 

 Enhver bestilling, som [kunden] foretager – hvad enten dette sker ved personlig henvendelse, over telefon, pr. brev, via mail eller ved at udfylde og indsende bookingformularen på vores hjemmeside – fungerer som en bindende aftale.

 [Kunden] modtager en bestillingsbekræftelse fra kursusadministratoren på mail, pr. brev eller som del af [fakturaen].

 En elektronisk (PDF) [faktura] bliver samtidig sendt til [kunden] – den, som foretog bestillingen – sammen med 'Joining Instructions'.

 [Virksomheden] er berettiget til at ændre (det i 'Arrangementet' angivne) kursus-sted, i tilfælde af at kursus-stedet ikke har den fornødne kapacitat på de pågældende datoer.

 

3 Priser

Den endelige pris for [ydelsen] dækker de bestilte og aftalte [ydelser].

Priserne, som fremgår af vores hjemmeside, er aktuelle og bliver opkrævet ved online betaling.. [Virksomheden] tager imidlertid forbehold for eventuelle fejl i prislisten.

 Enhver afvigelse fra vores standardpris er kun gældende ved skriftlig aftale, som indgås forud for bestilling af den aftalte [ydelse].

Prisen for interne kurser hos [kunden] og [kunde]tilpassede kurser inkluderer ikke rejseomkostninger, forplejning eller andre udgifter forbundet med afholdelse af kurset, medmindre andet fremgår af skriftlig aftale.

 Prisen for åbne kurser inkluderer ikke udgifter, som [kunden] måtte have i forbindelse med afholdelsen af kurset, medmindre andet fremgår af skriftlig aftale.

Cookie information : Der bliver ikke gemt data om dig på denne hjemmeside.

 

Betalingsbetingelser

 

Anførte priser er inklusive dansk moms (25 %), som opkræves ved bestilling.

 Annulleringer

For  kurser opkræves der alene et administrationsgebyr (p.t. 200 kr) ved annulleringer foretaget af [kunden] mere end 1 uger før et kursus.

Refundering

 Skulle et kursus imod forventning blive aflyst af [virksomheden], vil [kunden] blive tilbudt undervisning på alternative datoer eller en refundering af det fulde beløb.

 [Virksomheden] dækker ikke [kundens] omkostninger til rejse, ophold eller afbestillingsgebyr (for rejse og ophold), i forbindelse med evt. aflysning af kurser.